Gyakori kérdések
1
Mi a ReDia®?
A ReDia® egy olyan étrend-kiegészítő, amely csökkenti a vércukorszint emelkedését étkezés után. A ReDia® nagyon jól tolerálható, mivel nem fermentálják a bélbaktériumaink.
2
Kinek nem szabad szednie a ReDia®-t?
A ReDia®-t nem szabad szedni a nyelőcső vagy a gyomor-bél traktus kóros szűkülete esetén.
Nyelési nehézségekkel küzdő fogyasztóknál vagy nem elegendő folyadékkal készített ital alkalmazása esetén fennáll a fulladás veszélye.
3
Milyen mellékhatásai lehetnek a ReDia®-nak?
Ritkán előfordulhat puffadás és teltségérzet, de ez általában folyamatos szedés mellett néhány nap alatt elmúlik.
4
Mit kell figyelembe venni a ReDia® szedésekor?
-
Az italoldatot közvetlenül fogyasztás előtt kell elkészíteni.
-
A ReDia®-t mindig sok vízzel kell bevenni, hogy a hidroxipropil metilcellulóz a gyomorba kerüljön. Ne használjon forró folyadékokat.
-
A ReDia® granulátum nem oldódik fel.
-
Ne fogyassza a ReDia®-t szárazon, folyadék nélkül
-
Ne változtassa meg gyógyszereinek szedését anélkül, hogy konzultálna kezelőorvosával.
-
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
-
Fogyasztása során ügyelni kell a bőséges folyadékfogyasztásra.
-
Kisgyermekektől elzárva tartandó.
5
Miért jó a rost?
A rostok segítenek lassítani a szénhidrátok felszívódását, ezáltal mérséklik a vércukorszint ingadozását. Emellett támogatják az emésztést, elősegítik a bélrendszer egészséges működését, és teltségérzetet biztosítanak, így hozzájárulhatnak a testsúlykontrollhoz is.
6
ReDia® Fogyasztói tájékoztató
Töltse le a ReDia® Fogyasztói tájékoztató pdf-et.